HR Horizon III. - 2016.01.21.

Indul a HR Horizon III. évada 


 

A HR Horizon III.  évadában is érdekes témákkal, a HR-es szakmát aktuálisan foglalkoztató kérdésekkel folytatjuk a HR Horizon munkáját.

Már az első találkozónkon, 2016. január 21-én olyan témát fogunk feszegetni a tagjaink közreműködésével egy workshop keretében ami a a HR-es szakemberek rémálma, azaz:

Munkaviszony megszüntetése

- a munkajog vs. gyakorlat -

 moderátoraink lesznek:

 Dr. Rátkai Ildikó Rátkai Ügyvédi Iroda és Király József DGS Global

Amennyiben a HR területén dolgozol szakértőként vagy vezetőként és szeretnél a rendezvényeinken részt venni, a HR Horizon tagja lenni, ahol a tagok egymást segítik a munkájukban, akkor jelentkezz és küldd el a www.dgsglobal.hu címen található regisztrációs lapot az

 info@hrhorizon.hu címre 2015. december 18-ig!

A beérkezett regisztrációs lap nem jelent azonnali felvételt a HR Horizon tagjai közé. A tagságról a HR Horizon alapító tagok döntenek és erről a jelentkezőt  értesítik. 

Mit ad a  HR Horizon a tagjainak: 

Évadonként:

  • 9 találkozó
  • 9 érdekes téma
  • 9 előadó/workshop moderátor
  • kapcsolatépítés
  • szakmai konzultáció
  • zárt információs felület a DGS Global honlapján
  • saját e-mail cím, például: piros.rozsa@hrhorizon.hu
  • maximum 20 HR Horizon tag résztvevő, amely biztosítja a közvetlen interakciót, az érdemi konzultáció lehetőségét

Az éves tagdíj: 70.000,-Ft+ÁFA

A HR Horizon-ról

A HR szakmai iránt elkötelezett négy szakember közös munkájának köszönhetően létrejött és 2014-ben elindult a HR Horizon.

Célunk az volt, hogy a HR Horizon tagok a saját tapasztalataik megosztásán túl, a HR-területen jártas elismert szakemberek bevonásával fejlesszék tudásukat, valamint a közös munka eredményeképpen növeljék a HR szakma elfogadottságát és annak presztízsét. Meghívott tagjainknak 2014-ben  és 2015-ben 9-9  alkalommal szerveztünk találkozót, ahol az aktuális HR kérdéseket vitattuk meg, HR-es és a HR-hez kapcsolódó területek neves szakértőinek bevonásával. Az elmúlt két évad  találkozóinak összefoglalói, a DGS Global honlapján elérhetők. A HR Horizon lehetőséget biztosít tagjainak arra, hogy a DGS Global honlapján (www.dgsglobal.hu) a HR Horizon zárt felületre belépve blogoljanak és véleményüket megosszák az érdeklődőkkel, illetve erre a felületre a tagok feltölthetik dokumentumaikat, ezzel is segítve egymás napi működését. Tagja ink szolgáltató szektortól, termelővállalatoktól, kis- és középvállalkozásoktól, multinacionális cégektől csatlakoztak hozzánk. Rendezvényeinket mindíg azonos helyszínen, a MagNet Házban ( Budapest Anrássy út 98.) tartjuk, minden hónap 3. csütörtöki napján 15-19 óra között. (nyári szünet július augusztus, téli szünet december) 2016. évi  harmadik évadunkban is érdekes témafelvetéseink vannak.

A 2016. évi tervezett program a DGS Global honlapján (www.dgsglobal.hu) elérhető, a HR Horizon fül alatt.

Jelentkezni lehet az info@hrhorizon.hu E-mail címen.

Ha kérdésed van, írj levelet az info@hrhorizon.hu címre, vagy hívd Király József számát  a +36 70 6311338
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]