AGRARIA Élelmiszeripari, Mezőgazdasági és Csomagolástechnikai Szakkiállítást

A G R A R I A
Élelmiszeripari, Mezőgazdasági és Csomagolástechnikai Szakkiállítást
Jucu (Kolozsvár mellett), 2016. április 21-24.


 
A több mint 300.000 lakosú Kolozsvár mellett, a 15 km-re lévő Jucu-ban 22. alkalommal kerül megrendezésre az AGRARIA kiállítás, amely fontos üzleti helyszíne a magyar és a román kereskedelemnek. A romániai székhelyű cégek mellett rendszeresen vesznek részt magyar kiállítók is a kiállításon. A rendezvény a térség legjelentősebb szakkiállítása, így megfelelő helyszín a magyar-román kereskedelmi kapcsolatok bővítésére. A tavalyi évben 14 országból mintegy 290 cég állított ki 22.000m2 kiállítási területen. Közel 20 ezren látogatták meg a rendezvényt.

Tematikája: Mezőgazdasági (növénytermesztési, állattenyésztési) és élelmiszeripari termékek, -gépek, -eszközök, -alkatrészek és -technológiák; élelmiszeripari alap- és segédanyagok, vetőmagok, növényvédő szerek, vegyszerek, kertészeti eszközök és felszerelések, agroturizmus, szolgáltatások (szoftverek, szakkiadványok), csomagolóanyagok, csomagológépek és technológiák, nyomdaipari termékek és berendezések, megújuló energia, virágok/kertészet.
 

Amennyiben érdekli Önöket a kiállítás, legkésőbb február 11-ig jelezzék felénk részvételüket a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével.


Jelentkezési lap letöltéséhez kattintson IDE-->

A részvételi feltételek megtekintéséhez kattintson IDE-->

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]