2015.12.02. - Az Európai Ombudsman egy átláthatóbb és elszámoltathatóbb Európai Unióért

Az Európai Ombudsman, Emily O'Reilly asszony december 2-án hivatalos látogatást tesz Budapesten.
 
 
A látogatás keretében belül az Európai Parlament Magyarországi Tájékoztatási Irodája és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete stakeholder találkozót szervez december 2-án, amelynek célja, hogy az Európai Ombudsman tevékenységét és az általa nyújtott szolgáltatásokat bemutassa a civil szervezetek, üzleti szféra és természetesen a hazai média számára. A találkozó témái felölelik az Európai Ombudsman „átláthatósággal” kapcsolatos tevékenységét a TTIP, a lobbizás és az európai döntéshozás területén.
 
Az Európai Parlament Magyarországi Tájékoztatási Irodája és az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete tisztelettel meghívja Önt vagy szervezetének képviselőjét az Európai Ombudsmannal, Emily O’Reilly asszonnyal szervezett találkozóra, melynek címe
„Az Európai Ombudsman egy átláthatóbb és elszámoltathatóbb Európai Unióért”.
 
A beszélgetés tervezett időpontja: 2015. december 2, szerda, 15.00 óra, helyszín az Európa Pont (1024 Budapest, Lövőház utca 35).
 
 
 
A beszélgetésen magyar-angol tolmácsolást biztosítunk. Őszintén remélem, hogy el tudja fogadni meghívásunkat. Kérem, hogy részvételi szándékát november 20-ig jelezze részünkre az epbudapest@europarl.europa.eu e-mail címen.
 
Amennyiben a meghívással kapcsolatban bármilyen kérdés merülne fel, Damokos Bence sajtóattasé kollégám készséggel áll az Ön rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:
Tel.: +36 1 411 3552
 
Az Európai Ombudsman hivatalos oldalán további információkat talál az intézményről, annak tevékenységéről:
 


Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]