2015.11.14-15. Bakony Expo

Veszprém, Veszprém
II. Bakony Expo
2015. november 13 - 2015. november 15


 


Az Expóról

A természet íze – a vidék portékája

 

Idén második alkalommal november 14-15. között várja látogatóit a Bakony Expo, a bakonyi ízek vására. A két napos rendezvénynek idén is a Veszprém Aréna ad otthont,  délelőtt 9 órától este 18 óráig.

A Bakony Expo rendezvényein megismerkedhetünk a tájegységre jellemző gasztronómiai és népi kulturális hagyományokkal, míg szórakoztató színpadi produkciók és a helyi konyhával kapcsolatos témák is terítékre kerülnek.

A vásár során Veszprém megyei és helyi őstermelők kínálják termékeiket, a látogatók mesterségeket és szerszámokat ismerhetnek meg interaktív, szórakoztató módon. Az Expo kínálatából természetesen nem hiányozhat kiemelt nemzeti értékeink és hungarikumaink megismertetése, bemutatása sem.

A környékre jellemző ízvilág, értékes receptekkonyhai praktikák és kulináris finomságok a helyszínen kipróbálásra kerülnek, a színes kulturális és gyermekprogramokforgatagában bekukkanthatunk például Nagymama konyhájába.

A rendezvény céljai közt szerepel a Bakony vidék kulturális örökségének ápolása és továbbadása a programok sokszínűségén keresztül, az érdeklődőket néptáncbemutatók, népzenei koncertek és séfparádé szórakoztatják.

A programok minden korosztályt megszólítanak, bemutatják és közelebb hozzák a térség egyedülálló gasztronómiai és kulturális hagyományait, nemcsak a környéken élők, hanem mindenki számára.

 

Programok

Minden nap 9-18 óra között helyi termelők, vásározók és kézművesek kínálják portékáikat.
A gyermekeket színes gyermekprogramokkal, játszóházzal, kézműves foglalkozásokkal és diafilm vetítéssel várjuk.

Általános információ

 
 

Bakony Expo – Bakonyi ízek vására

Időpont: 2015. november 14-15.
Helyszín: Veszprém Aréna
(Veszprém, Külső-kádártai út Hrsz.: 0213/85)

 

 

Belépőjegyek

Felnőtt: 300 Ft / nap
Gyermekeknek: 14 éves korig ingyenes
Jegyvásárlás a helyszínen (Veszprém Aréna)

www.bakony-balaton.hu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Térkép
Cégnév: 
 Veszprémi Önkormányzat
Telefon: 
 36 88 688 504
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]