2015.10.15. - Üzleti lehetőségek a beszállítói fórumon

2015. október 15-én, csütörtökön Prágában rendezik meg a „2. Közép- és Keleteurópai Beszerzési és Beszállítói Fórum”-ot.
A rendezvényen fókuszban a beszerzés, a logisztika, a finanszírozás és a külkereskedelem. 

2015. október 15-én, csütörtökön Prágában rendezik meg a „2. Közép- és Kelet Európai Beszerzési és Beszállítói Fórum”-ot. A rendezvény célja a Magyarországról, Csehországból, Szlovákiából, Lengyelországból és más közép-kelet-európai országokból érkező résztvevőknek a német, osztrák és svájci vállalatok beszerzőivel történő kapcsolatfelvétel elősegítése. A plenáris ülést követő „Matchmacking” keretein belül egyéni tárgyalások lebonyolítására is lehetőség nyílik.

A rendezvényen előadások, beszélgetések és workshopok formájában kerülnek megvitatásra a beszerzést, logisztikát, finanszírozást és külkereskedelmet érintő témák. A fórum egyedülálló lehetőséget biztosít, a Németországból és a kelet-közép-európai országokból érkező ügyvezetőkkel, beszerzésér, beszállításért felelős vezetőkkel történő találkozásra, kapcsolatfelvételre.

A rendezvény hivatalos nyelve az angol, a rendezvény ideje alatt magyar és cseh tolmácsolás biztosított.

A rendezvényről bővebb információ az alábbi linken érhető el: 2. Közép- és Keleteurópai beszerzési és beszállítói fórum, Prága

További információkért, kérjük, keresse Gönczi Erikát Tel.: +36 1 345 7638, e-mail: gonczi@ahkungarn.hu

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]