2015.10.01 - EU-s és állami támogatások adókedvezmények új rendszere

EU-s és állami támogatások, adókedvezmények új rendszere
Új pályázati források 2014-2020

Időpont: 2015. október 1., csütörtök, 10.00-13.30;
Helyszín: MOHA Ház -- 1143 Budapest, Gizella út 42-44.

Előadó: Jancsa-Pék Judit (partner, vezető adótanácsadó, Leitner+Leitner, Adótanácsadók Egyesülete elnökségi tagja, Nemzetközi Adótagozat elnöke).

Tematika: EU-s és állami támogatások új rendszere: rendelkezésre álló források, EU 2020 / hazai célkitűzések. Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP). Pályázati menetrend és aktuális pályázatok. Pályáztatás, pályázatokkal kapcsolatos tudnivalók. Társasági adórendszer kínálta lehetőségek kis-, közepes és nagyvállalatok részére. Adókedvezmények: beruházáshoz, kutatás-fejlesztéshez, foglalkoztatás növeléshez, cégvásárláshoz, immateriális javakhoz. Adott támogatásokhoz kapcsolódó kedvezmények rendszere: támogatás vs. rendelkezés az adóról (sport, előadó művészet, film). Támogatások érvényesítésével kapcsolatos tudnivalók. Támogatásokhoz kapcsolódó speciális számviteli és adózási problémák. Felkészülés az ellenőrzésekre.

Részvételi díj! A Vezinfó Kiadó az új jelentkezőknek, tehát Önnek is, az előadás részvételi díjából 20% kedvezményt (24.800 Ft + áfa/fő helyett 19.840 Ft + áfa/fő) biztosít! Egy cégtől/intézménytől 2 vagy több jelentkező esetén fejenként további 10% kedvezmény (24.800 Ft + áfa/fő helyett 17.855 Ft + áfa/fő) jár! Az engedmények átruházhatók. A részvételi díj tartalmazza az előadást, az oktatási segédanyagot nyomtatott és elektronikus formában, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli süteményeket, valamint a nap közben fogyasztott kávét, teát és ásványvízet. A részvételi díj számlája étellel-itallal kapcsolatos költséget, közvetített szolgáltatást nem tartalmaz, kivéve ha valaki külön ebédet vagy őrzött parkolót igényel. Ebéd: A helyszínen étterem működik, ahol az előre igényelhető 3 fogásos menüebéd ára: 1.500 Ft + áfa!

Részvétel, tematika és információ: Jelentkezés itt>>

vagy a következő linkekre kattintva:
Bővebb információ és jelentkezési lap (Pdf) itt>>
Bővebb információ és jelentkezési lap (Word) itt>>

Üdvözlettel: Vezinfó Kiadó és Tanácsadó Kft.
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]