AutomotiveHungary/IparNapjai 2023.05.16-19.

AUTOMOTIVE HUNGARY 2023. május 16-19. között immár 11. alkalommal!

Az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítás több, mint egy évtizede azzal a céllal jött létre, hogy a magyar járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhassanak egymással.

A 11. AUTOMOTIVE HUNGARY társrendezvénye, a 10. IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás.

A rendezvény mindig is elkötelezett volt a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így számunkra természetes, hogy az idei kiállítás és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában a mesterséges intelligencia, az 5G, az elektromos hajtás és az ipar 4.0 áll.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY olyan programokat és találkozási, együttműködési lehetőségeket nyújt, amelyek segítenek a kiállítóknak a kitűzött céljaik elérésben, a fejlődésben, vagy abban, hogy kérdéseikre válaszokat találjanak. Bármely okból érkeznek, azon dolgozunk, hogy az esemény végén mindenki elégedetten induljon haza.

Akik már biztosan velünk tartanak:
Auro Science Consulting Kft., Bay Zoltán Nonprofit Kft., BD Expo, BMW, Büttner Kft., eCon Trading Kft., EURIZON Asset Management,  ReWeRob Solutions Kft., Riel Kft., TRIGO Quality Support Kft., UniTurn Kft.

VÁRJUK ÖNT IS A E211-215, E320-323 MAJOSZ KOLLEKTÍV STANDON!

 

Az előregisztráltak számára kialakított bejáratnál sorban állás nélkül, díjmentesen léphetsz be a kiállítás területére 2023. május 16-19. között.
Kattints az előregisztrációért!

AUTOMOTIVE HUNGARY BELÉPŐ