Növelje versenyképességét technológiai innováció révén

A Széchenyi 2020 keretében újranyílt a „KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című (GINOP-2.1.8-17 kódszámú) felhívás.

A pályázat 42 milliárd forintos kerettel áll rendelkezésre a fejlődni kívánó vidéki vállalkozások számára! A kérelmeket 2018. szeptember 27-ig lehet beadni vidéki mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak! Alapfeltétel, hogy a vállalkozás rendelkezzen legalább egy lezárt teljes üzleti évvel és az éves átlagos statisztikai állományi létszáma min. 1 fő legyen.

A támogatási összeg lehetőséget nyújt új eszközök és felszerelések (műszaki berendezések, gépek) költségeinek fedezésére, amely a vételáron felül tartalmazhatja az eszközbeszerzéshez kapcsolódó szállítás és üzembe helyezés, valamint az eszközbeszerzéshez közvetlenül kapcsolódó betanítás költségét is.

Továbbá immateriális javak beszerzéséhez nyújt segítséget, mint például információs technológiafejlesztéshez kapcsolódó szoftverek, az eszköz működéséhez elengedhetetlen gyártási licenc és know-how.

A támogatás 50%-os intenzitással akár 30 millió forintos összegig is terjedhet.

Ha kérdése adódna a pályázattal kapcsolatban, ide kattintva felteheti. 

Címkefelhő