PDF letöltés

Feltételesen vissza nem térítendő támogatás mikro-, kis- és középvállalatoknak július 12-től

Beadható: július 12 – július 19. között.
 A 100 milliárd forint összértékű (GINOP Plusz-1.2.1-21) felhívás célja a termelő és szolgáltató ágazatokban működő mikro-, kis- és középvállalkozások termelékenységének növelése, technológiai és szervezeti megújulásának támogatása. 

 

A vállalkozásonként 10 és 629,3 millió forint közötti támogatás formája feltételesen vissza nem térítendő támogatás.


A vállalkozói visszajelzések alapján a pályázati űrlap kitöltése már a pályázat benyújtásának kezdete előtt 10 nappal megkezdhető, amellyel a benyújtás gyorsabbá válhat.

A pályázat keretében támogatható tevékenység a
technológiafejlesztés, a termelési és szolgáltatási, valamint infokommunikációs technológia fejlesztés, a technológiai kapacitások bővítése, az üzleti felhőszolgáltatások igénybevétele, továbbá az infrastrukturális és ingatlan beruházás, a tanácsadási szolgáltatások és a képzési szolgáltatások igénybevétele, az eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licenc, a gyártási know-how beszerzése, valamint a megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása.

A támogatási intenzitás az 1. szakaszban várhatóan 45-70 százalék között alakul.


A kérelmek beadására 2021. július 12. és július 19. között van lehetőség. Ezt követően további két, 50-50 milliárd forint értékű kör várható 2021 őszén és 2022 elején.


További részletek: www.vali.hu vagy palyazat.gov.hu .