Értékesítési trendek 2020. A vásárlók igényeit kövesd! Earlybird kedvezménnyel indul az új év első Piac & Profit konferenciája

Értékesítési trendek – 2020

A vásárló igényeit kövesd, ne a magadét!

Időpont: 2020. január 16. (csütörtök) 9.30–16.00

Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99. 7. emelet)


Visszatérőben a személyes kapcsolatokra építő üzletkötés

Legyünk termékeinkkel minden értékesítési csatornán egyszerre!

A legújabb értékesítési trendekkel akár 20-30 %-os bevételnövekedés!


Miről szólunk?

Értékesítés vevőre szabva. Ez a 2020. év meghatározó jelmondata. És e köré szerveződnek az új, sikeres értékesítési technológiák, módszerek.

Reneszánszát éli a személyes, minőségi értékesítés. Újra hiszünk a személyes kapcsolatokban. A bizalomra, ajánlásra épülő üzletkötés egyre népszerűbb a fiatalok körében is. A networking veszített a népszerűségéből, talán azért, mert nem tudunk jól bemutatkozni. A közösségi média meghatározó szerepet játszik a vásárlók döntéseiben. Az emberek 93 %-a ott tájékozódik a termékekről, szolgáltatásokról. A jó értékesítőt nem képezni kell, hanem gyakorlatiasan mentorálni.

A sales szakmáról és a legújabb trendekről a legtöbbet tudó szakember előadóktól sajátíthatjuk el az akár 20-30 %-kal több eredményt hozó új értékesítési technológiákat, gondolkodásmódot.

Kiemelt témák

Felkért előadók

Békési Gábor HR partner, executive coach, VVI, Bíró Nóra értékesítési tréner, Master of Sales Training, Jagodics Rita ügyvezető igazgató, Kereskedelmi Marketing Trendek, Klausz Melinda közösségi média specialista, Kurucz Imre kutatási igazgató NRC, Lévai Richárd közösségi marketing specialista, Oberfrank Zoltán mesterértékesítő, Biond the Box, Podhorányi László vezető tanácsadó, EXPEDITE Kft.,Stremeny Gábor üzletfejlesztési igazgató, Develor Tanácsadó Zrt. Sipos Zoltán ügyvezető, Kreatív Kontroll Kft.,Tánczos Edit főtitkár, Közvetlen értékesítők Szövetsége (DSA) Hungary, és még sokan mások ...

A konferencia részletes programja és regisztráció