Digitális iroda. A rendetlenség sok pénzbe kerül. Piac & Profit konferencia a dokumentumokba fulladás elkerüléséről.

Digitális iroda

A rendetlenség sok pénzbe kerül


Időpont: 2020. március 26. 9.30–16.00

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. 7. emelet



A rendetlenség, szervezetlenség, kidobott pénz. Ne az anarchiát válasszuk!

Digitális csapatmunka. Hangos szó nélkül, kreatívan.

Papír alapú és digitális dokumentumok közötti átjárás a nyerő megoldás.



Miről szólunk?

Tudtad, hogy a dokumentumok keresésével a munkaidő 40 %-a elmegy? Érzékelted, hogy a munka alapját képező információ mennyisége 2013-2020 között a 44 szeresre nőtt? Kiszámoltad már, hogy a rosszul iktatott, rendszerezett, rendetlen dokumentumok, adatok keresése mekkora költséggel jár? Úgy érzed, hogy egyre több idő megy el az adatok, iratok keresésével és a rendetlen, szervezetlen belső kommunikációval?
Papíron vagy/és digitálisan dokumentáljunk és tároljuk az adatokat? Mindkettőre szükség van. De biztosan ki kell nyomtatnunk a digitális dokumentumok 81 %-át? Az iratok 79 %-át papíron kell tárolnunk? Irdatlan helyigénnyel? Adatfulladás helyett jelentős költségcsökkentés lesz a következménye.

Az irodákban a belső rendszereken zajlik a kommunikáció és információáramlás is. Digitális csatornákon folyik a csapatmunka. Mégis, az irodai környezet hozza ki a legtöbbet az emberekből. A külső adat- és iratkommunikációban még rengeteg költségcsökkentési lehetőség van. Gondoljunk a könyveléssel, az értékesítéssel, a NAV-val, banki műveletekkel kapcsolatos adat, iratmennyiség összekapcsolásában rejlő, hatalmas tartalékokra.

Kinek szólunk?

Sok újat tudunk mondani a folyamatosan fejlesztésre szoruló digitális iroda működtetéséről, a jól szervezettség előnyeiről, a költségmegtakarításról. Várjuk a vállalati döntéshozókat!

Kiemelt témák

Meghívott előadók

Az üzleti élet szakértői, döntéshozói, tanácsadók, felkérés alatt.


Earlybird kedvezménnyel indulunk!


A konferencia részletes programja és regisztráció