Az újrakezdés üzleti modellje. Energiapazarlás és szeméttermelés helyett. Élő videókonferencia.

A konferenciaközvetítés 7 napig visszanézhető!

Bankkártyával is fizethetsz!

Még earlybird-kedvezménnyel!



Az újrakezdés üzleti modellje

Energiapazarlás és szeméttermelés helyett





Élő videókonferencia

Időpont: 2020. június 4. csütörtök. 9.30–15.00

Helyszín: élő videókonferencia (7 napig visszanézhető!)



Az újrakezdéshez teljesen más üzleti program kell! Váljunk meg a régitől!

Költsünk zéró energiafogyasztásra és körforgásos rendszerre!

Gondolkodásmód-, célrendszer és technológiaváltásra van szükség.





Miről szólunk?

Megéltük, hogy egyetlen vírus hogyan tette semmivé világszerte a pénz, a fogyasztás, a vagyonfelhalmozás fétisét. Ugye nem ott folytatjuk, ahol abbahagytuk a karanténos világ előtt? Nem akarunk ugyanoda visszajutni?

Hátrahagyandó világunkban a gazdaság végterméke a pénz és a szemét lett. Felfokozott, felesleges fogyasztási igény az egyik oldalon, egyre nagyobb nyomor, esélytelenség a másik oldalon. Ehhez a „gyönyörű” eredményhez felhasználtuk már a föld nyersanyagkészletét, megbontottuk a természet egyensúlyát. Van értelme ezt így tovább folytatni?

Te is úgy érzed, a talpra állást és újrakezdést más alapokra, értékekre kell helyeznünk? Az újrakezdéssel kaptunk egy esélyt a világpusztító butaságból a felelős élet, értékteremtés megkezdésére. Az energiapazarlást és szeméttermelést sürgősen abba kellene hagynunk! Hogyan kezdjük? Mit csináljunk másként?

A videókonferencia előadói szeretnék ha minél többen megértenénk a paradigmaváltás szükségességét, s megtalálnánk annak gyakorlati megvalósításához vezető profittermelő utat. Ha kijöttünk a válságból, fejlesztései pénzeinket csak energiára és körforgásos rendszerre költsük!



Kiemelt témák




Felkért előadók

Borosnyai Zoltán Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége (HOSZ), Dinya László egyetemi tanár, Eszterházy Károly Egyetem, Erdélyi Péter ügyvezető elnök, Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete, Fucskó József igazgató, Magyar Környezetgazdaságtani Központ, Hankó Gergely ügyvezető, KSZGYSZ, Hetesi Zsolt tudományos főmunkatárs, NKE, Kárpáti József elnök, ÉVOSZ-MAKÉSZ Tagozat, Koritár Zsuzsanna ügyvezető igazgató, Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI), Scherer Zsolt igazgatóhelyettes, Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal (MEKH), Tóth Máté elnökségi tag, Magyar Energetikai Társaság, L.L.M partner, Rátky és Társa Ügyvédi Iroda, és még sokan mások


A konferencia részletes programja és regisztráció


Earlybird kedvezménnyel indulunk!