CONFORT CONSTRUCT & INSTAL Építőipari Szakkiállítás, Arad

Magyarország és Románia közötti kereskedelmi kapcsolatok alakulása mindkét ország gazdaságpolitikájának fontos elemét képezi a további években is, mára már ismét a régi szintre emelkedett a két ország közötti áruforgalom. Magyarország továbbra is 6. legfőbb beszállítója a román gazdaságnak, és az enyhülő recesszió további lendületet adhat a gazdasági kapcsolatok javulásának.

A Körös-Trade Kft. több mint 25 éve van jelen a romániai kiállításokon, így egyrészt figyelemmel kísérhette a fentebb leírt fejlődést, másrészt mint a magyar vállalkozók/cégek szervezője, igen sok romániai partnerkapcsolat közvetett segítője volt. Működésünk során Romániában szervezett mintegy 100 rendezvényünkön több mint 900 cég számára biztosítottunk lehetőséget új piacok feltárására.

Kedvező feltételekkel szeretnének részt venni a romániai kapcsolatépítésben? Ezt kívánjuk biztosítani Önöknek a

CONFORT CONSTRUCT & INSTAL Építőipari Szakkiállítás
Arad, 2019. március 7-10.

 

A kiállítás, amely a 180.000 lakosú Arad ipari parkjában létrehozott és évről-évre fejlesztett Kiállítási Központban 23. alkalommal kerül megrendezésre, Nyugat-Románia legnagyobb tradíciókkal rendelkező szakkiállítása. A rendezvény kiegészülve az építőipari technológiákat bemutató Confort Instal szakkiállítással a térség legjelentősebb szakkiállítása. A romániai székhelyű cégek mellett rendszeresen vesznek részt magyar kiállítók is a kiállításon, szervezésünkben az elmúlt évben mintegy 10 magyar vállalkozás vett részt a rendezvényen.

 
A kiállításon résztvevő cégek egységes kialakítású, de egyedi igényeket (lsd. Jel. lap C. pontja) is kielégítő standokat igényelhetnek kedvező áron.

Amennyiben érdekli Önöket a kiállítás, kérjük küldjék vissza a mellékelt "Jelentkezési lapot" 2019. február 11-ig. Jelentkezésüket követően a standok kivitelezésével, berendezésével, valamint az egyéb szolgáltatások pontosításával, a szállásfoglalással kapcsolatosan munkatársaink egyeztetni fognak Önökkel.

További Részletek:

Confort-Jelentkezési Lap

Confort-kiállitási-terméklista

részvételi_feltételek