Cégkommunkáció - 2019. november 13.

Cégkommunikáció – 2019

Megoldásról beszélj, de hitelesen!


Időpont: 2019. november 13. (szerda), 9.30–16.00

Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171.

Minden kommunikációs csatornán egyszerre, egy időben ott lenni?

Ömlenek az információk, nem győzzük kezelni? De e nélkül nincs tovább!

Emeljük a kommunikációt stratégia szintre! Csak ez az út járható.


Miről szólunk?

A jó cégkommunikációtól függ minden. A hírnevünk, a jövőnk, az értékesítési eredményeink, az ügyfélkapcsolataink. Hiába minden erőfeszítés, ha nem használjuk egyszerre, egy időben az összes kommunikációs csatornát és eszközöket magas színvonalon. Ha nem vesszük komolyan, ha nem tartjuk a legfontosabb, stratégiai feladatnak. Ki ne érezte volna már, hogy belefullad a temérdek adatba, információba, a mindenhol jelen levés, reagálás egyre szaporodó feladatába. Nincs menekvés. Egyetlen út van. Megtanulni kézben tartani, uralni a kommunikációnkat.

Építsük be az új kommunikációs eszköztárat a mindennapjainkba!


Kinek szólunk?

A BKIK és Piac & Profit előadói azonnal hasznosítható tudásokat osztanak meg a résztvevő kkv-döntéshozókkal, kommunikációs vezetőkkel, szakemberekkel.


Kiemelt témák

Előadók

dr. Bende Máté cégvezető partner, Pro/Lawyer Consulting, Berze Márton operatív vezető Kreatív Kontroll, Borbély László ügyvezető, SPA Tudásbázis Kft., Ferling József alapító, Ferling Ügynökség, Lakatos Zsófia ügyvezető, Emerald Public Relations, Lévai Richárd közösségi marketing specialista, Magó Botond értékesítési vezető, Onbox, Pribék Márton tanácsadó, SmartHub Consulting, elnökségi tag, Sharing Economy, Sándor Zsolt András partner, Gill & Murry Kft., Serényi János ügyvezető, Értéktrend Kft., Tonk Emil ügyvezető, Üzleti Akadémia, MMSZ alelnök, Tóth Tamás ügyvezető partner Personal Brand Institute, Vavrek Balázs direct response copywriter, …és még sokan mások

Regisztráció még earlybird kedvezménnyel!

A konferencia részletes programja és regisztráció