Brandépítés - 2018. Híres legyél, ne hírhedt!

Brandépítés ­ – 2018

Híres legyél, ne hírhedt!


Időpont: 2018. december 13. csütörtök. 9.30 –­16.30

Helyszín: Budapest, The Experience Center, Szentmihályi út 171. 3. emeleti konferenciaterem



A trendi brand 2018-ban is a bevételnövelésről szól, csak másként.

Ha nem figyelünk oda, pillanatok alatt elromlik a hírünk.

Earlybird kedvezménnyel indulunk!


Miről szólunk?

Brand a lelke mindennek! Különösen a mai világban, ahol a szabad véleménynyilvánítás terepe az internettel, social mediával rendkívüli méretűvé és összetetté vált. Ahol a szubjektív érzések, és tapasztalatok könnyen felülírják a tényeket, adatokat. A cégek vezetőinek, arcainak kommunikációs szakembereinek, de valamennyi munkatársnak meg kell tanulnia nem csak a brandet építeni, ami az egyik legfontosabb bevételszerző érték, hanem megtartani, figyelni, óvni védeni is.

Ismerje meg a legjobb szakértő előadóink jóvoltából a sikerességhez nélkülözhetetlen brandépítési, megtartási technikákat.


Kinek szólunk?


Várjuk a cégvezetőket, döntéshozókat, a PR-, és kommunikációs szakembereket, marketingvezetőket!


Kiemelt témák

Felkért előadók

Borbély László executive coach, tréner (SPA Tudásbázis Kft.) Bőhm Kornél tagozatvezető (MPRSZ Kríziskommunikáció), Demcsák Mária az Üzleti Etikai Díj alapítója, Ferling József alapító (Ferling Ügynökség), Jagodics Tamás (Cégmenedzser Kft.), Kádár Balázs tagozatvezető (MPRSZ Employer Branding), Kovács Eszter ügyvezető (Skilltogo Kft.), Mészáros Róbert branding tanácsadó (Brandbirds), Mezriczky László vállalati kommunikációs szakértő (Inspiro Consulting Kft.), Serényi János ügyvezető (Értéktrend Kft.), Szvetelszky Zsuzsa pletykakutató (Inspiro Consulting Kft.), Tóth Tamás ügyvezető partner (Personal branding Institute)

Earlybird kedvezménnyel indulunk!

Részletes program és regisztráció