Cseh-magyar online üzleti fórumra és b2b tárgyalások - 2021.02.11.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket a Cseh Kereskedelmi Kamara és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében megvalósuló Cseh-magyar online üzleti fórumra és b2b tárgyalásokra.
Tisztelt Tagvállalatunk!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket a Cseh Kereskedelmi Kamara és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében megvalósuló Cseh-magyar online üzleti fórumra és b2b tárgyalásokra.

Az esemény időpontja:

2021. február 11., 10.00 órától február 12., 16.00 óráig.

Ez időszak alatt lesznek elérhetőek a kamarai köszöntőbeszédek, a két ország gazdaságát, üzleti környezetét bemutató előadások, illetve nyílik lehetőség az online üzleti tárgyalások lebonyolítására az esemény platformján.


Az eseményre elsősorban az alábbi szektorokban tevékenykedő vállalkozások jelentkezését várjuk:

- autóipar

- transzport és infrastruktúra

- energetika

- építőipar.


Jelentkezési határidő: 2021. február 10.


Jelentkezés módja:

A rendezvény ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A résztvevői létszám korlátozott.



1) Az eseményre a következő linken keresztül lehet regisztrálni: https://live.eventtia.com/en/czechhungarianbusinessforum. A harmadik (Hungarian Participants) opcióra klikkelve töltsék ki a regisztrációs űrlapot különös tekintettel cégprofil megadására. A regisztrációt követően egy visszaigazoló e-mailt kapnak.



1) Miután a Cseh Kereskedelmi Kamara elfogadta a regisztrációjukat, (amelyről e-mailben kapnak majd értesítést), klikkeljenek az esemény honlapján a bemutatkozó oldal alján található „AFTER THE REGISTRATION AND VALIDATION CLICK HERE TO ENTER THE BUSINESS FORUM PAGE AND PLAN YOUR B2B MEETINGS“ szövegre. A regisztrációs e-mail cím megadását követően egy kódot kapnak. E kód megadásával tudnak belépni az üzleti fórum weboldalára.



2) Ezen az oldalon nyílik lehetőség a B2B tárgyalások beütemezésére az online található cseh cégekkel február 11., 10.00 óra és február 12., 16.00 óra közötti időszakban. A regisztrált cégek listája az oldalon található. Javasoljuk az oldal többszöri meglátogatását a folyamatosan érkező regisztrációkra és beütemezett tárgyalásokra való tekintettel.



A köszöntő szövegek és az előadások anyagai a fórum időtartama alatt és az azt követő napokban is elérhetők maradnak.



Üdvözlettel:


Nemzetközi Igazgatóság
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]