Blog

Internetes pályázat beküldés

Az teljesen jó, hogy a pályázatokat interneten keresztül lehet beküldeni, de mi van akkor, ha nincs vezetékes internetem, a mobilinternet pedig alig működik?
4. hozzászólás:

internetes pályáztatás

Ma már nem okozhat gondot egy kkv-nak sem, hogy interneten küldje el a pályázatát. Erre akár a VOSZ megyei irodák segítségét is igénybe lehetne venni; különösen, ha a kkv. VOSZ tag! dr. B. A.
3. hozzászólás:

internetes pályázat beküldés

Ma már nem okozhat gondot egy kkv-nak sem, hogy interneten küldje el a pályázatát. Erre akár a VOSZ megyei irodák segítségét is igénybe lehetne venni; különösen, ha a kkv. VOSZ tag!
2. hozzászólás:

CoWorking House

Menj be egy közösségi munkavégzést lehetővé tevő helyre, egyre több ilyen van az országban. Itt többen bérelhetnek akár egy órára is "munkahelyet" maguknak, az infrastruktúra pedig adott, és még hasonszőrűekkel is találkozhatsz.
1. hozzászólás:

internetes pályázatbeküldés

Javasolom, hogy ez esetben bízzon meg egy profi pályázatíró céget a pályázat megírásával beküldésével és így megoldódik a kapcsolattartás is . Hiszen nagyon fontos a folyamatos internetes kapcsolat a szerződéskötés vagy esetleges hiánypótlások miatt de a későbbi beszámolási kötelezettség miatt is nélkülözhetetlen.(HSZA)
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]