SZAKMAI NAP

Szeretettel meghívjuk Önt a BAY ZOLTÁN NONPROFIT KFT. és a PEEK KFT. által közösen szervezett SZAKMAI NAPRA.

  IDŐPONT: 2020. NOVEMBER 11. 10:00-11:00


PARTNEREINK EGY RÉSZE MÁR FELKÉSZÜLT A 100KW-NÁL NAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ ALMÉRŐK FOGYASZTÁSÁNAK REGISZTRÁLÁSI KÖTELEZETTSÉGÉRŐL SZÓLÓ 1/2020 (I. 16) MEKH RENDELET KÖVETELMÉNYEINEK VALÓ MEGFELELÉSRE. KÉSZÜLJÖN FEL ÖN IS ÉS KERÜLJE EL AZ ISMÉTELTEN IS KISZABHATÓ BÍRSÁGOT, AMELYNEK MÉRTÉKE BÍRSÁGONKÉNT AKÁR 2 000 000 FORINTIG IS TERJEDHET!

A szakmai érdeklődők részére a Peek Kft. a Bay Zoltán Nonprofit Kft.-vel közösen szervez egy online SZAKMAI NAPOT, ahol személyesen megismerheti a jogszabály követelményeinek megfelelő PeekToPowerTM rendszert, melyet sorozatos piaci megkeresések fejlesztési eredményeként lett létrehozva. A rendszer több nagynevű vállalatnál bizonyított és idén beválasztották a „100 legérdekesebb magyar innováció” közé.

A PEEK TO POWERTM RENDSZERREL ONLINE, FIZIKAI JELENLÉT NÉLKÜL ÉS VALÓS IDŐBEN ELLENŐRIZHETI A BIZTONSÁGI ÁRAMELLÁTÓ RENDSZEREK ÁLLAPOTÁT, ÜZEMKÉSZSÉGÉT ÉS MŰSZAKI PARAMÉTEREIT.

  Ebben az órában bemutatjuk, hogy

-MILYEN MEGTAKARÍTÁSOK ÉRHETŐK EL A PEEKTOPOWERTM RENDSZERREL?

-MILYEN KOCKÁZATAI VANNAK A MEGHIBÁSODOTT AKKUMULÁTORNAK, SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉGNEK (UPS)?

-MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A PEEKTOPOWERTM RENDSZER?

-HOGYAN JÁRUL HOZZÁ A PEEKTOPOWERTM RENDSZER A BIZTONSÁGOS ÁRAMELLÁTÁS BIZTOSÍTÁSÁHOZ (VALÓS PÉLDÁKAT SZEMLÉLTETVE)?

-HOGYAN TUD MEGFELELNI A JOGSZABÁLYI KÖVETELMÉNYEKNEK A PEEKTOPOWERTM HASZNÁLATÁVAL?

Várjuk 2020. NOVEMBER 11-én az alábbi programmal:

10:00 – 10:10: PÉRCSI SZILÁRD (BAY ZOLTÁN KUTATÓKÖZPONT – ÜZLETFEJLESZTÉSI MENEDZSER)  –  KÖSZÖNTŐ ÉS A SIKERES EGYÜTTMŰKÖDÉS BEMUTATÁSA EGY INNOVATÍV KKV (PEEK KFT.) PÉLDÁJÁN.

10:10 – 10:40: POKORÁDI ISTVÁN (PEEK KFT. – ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ) – INNOVÁCIÓ EGY MAGYAR KKV SZEMSZÖGÉBŐL ÉS A PEEKTOPOWERTM RENDSZER ISMERTETÉSE

10:40 – 11:00: KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK – TEGYE FEL KÉRDÉSEIT ÉS GARANTÁLOM, HOGY ELSŐ KÉZBŐL KAP VÁLASZT SZAKMAI KÉRDÉSEIRE.
 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


A regisztrált résztvevők számára a rendezvény előtt e-mailben fogjuk küldeni a csatlakozáshoz szükséges linket.

Amennyiben felkeltettük Ön, vagy valamelyik munkatársa érdeklődését, kérjük, az alábbi linken jelezze részvételi szándékát:

Ha személyesen szeretne velem egyeztetni az előadások után, akkor az alábbi linken tud foglalni időpontot egy 15 perces online megbeszélésre:



  Budapest - 2020. november 3.
  Pokorádi István
  Ügyvezető
  Peek Kft.


  További információk:      www.peektopower.hu
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]