Social Media - 2020. Évnyitó konferencia a közösségi média trendekről. Kedvezménnyel indulunk.

Social Media – 2020

A drága Facebook alternatívái



Időpont: 2020. február 20. (csütörtök) 9.30–16.00

Helyszín: Budapest, Sugár Üzletközpont Rendezvénycsarnok, Örs Vezér tere



Drága Facebook, felfutó Instagram, felzárkózó LinkedIn. Hol legyünk?

Az automatizáció csak fokozódik. Hogyan győzzük tartalommal?

Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, TikTok, Pinterest, Messenger…


Miről szólunk?

Várunk a Social Media évkezdő nagy konferenciájára. Izgalmas trendek, hatalmas változások várhatóak. Időben készülj fel rá! Különben az értékesítési bevételeidben meglepő visszaeséseket fogsz rövid időn belül tapasztalni. A social media ugyanis még mindig a legjobb értékesítési, brandépítési felület. De a hangsúlyok, médiahasználati szokások drasztikus tempóban változnak. Kimaradni belőle nagyon rossz döntés. Csak a követés a járható út.

Hol találod a vevőidet? Hogyan szólítsd meg őket? Hol költsd el a hirdetési büdzsédet? Mindenre azonnal a mindennapi gyakorlatba beépíthető válaszokat, megoldásokat adunk. Előadóink a social media legjobb ismerői. A legfrissebb tudások birtokában, felkészülve várják, hogy a tudásukat, tapasztalataikat megosszák veletek.

Kiemelt témák

Felkért előadók

Bártfai Balázs ügyvezető, Netlight Consulting, Berki Zsolt online marketing tanácsadó, MBM Solvers, Bognár Anna social media vezető, MTT Digital, Bonyhádi Gábor elnökségi tag, Magyar marketing Szövetség, dr. Teker Orsolya L.L.M adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász, Liftup Kft., Erdőssy Gellért CEO, CV Shark, Kéri Gábor digital managing partner, Positive by Hinora Group, Klausz Melinda közösségi médiaspecialista (kozossegi-media.com), Lévai Richárd közösségi marketingspecialista, Liftup Kft., Pusztai Petra account manager, 7Digits , Szántó Péter alapító, SpringTab és még sokan mások...


Earlybird kedvezménnyel indulunk!


A konferencia részletes programja és regisztráció