Meghívó a a THAIFEX -ANUGA ASIA 2020 The Hybrid Edition kiállításra

MEGHÍVÓ


Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

A Thaiföldi Nagykövetség Kereskedelmi Képviselete tisztelettel tájékoztatja Önöket arról, hogy a Thaiföldi Kereskedelmi Minisztérium Nemzetközi Kereskedelemfejlesztési Hivatala (DITP) a Thaiföldi Kereskedelmi Kamarával valamint a Koelnmessse GmbH vásárrendező céggel együttműködve 2020 szeptember 22. és 26. között megrendezi Ázsia legjelentősebb élelmiszer és ital árubemutatóját, azaz a Thaifex  - Anuga Asia 2020 nemzetközi  élelmiszerkiállítás hybrid változatát. 

A kiállítás színhelye a bangkoki IMPACT Kiállítási és Konferencia Központ lesz, ahol 708 kiállító köztük 15 ország 159 kiállítója mutatkozik be.
Sajnálatos, hogy a COVID 19 világjárvány számos ország kereskedőit megakadályozta abban, hogy a Thaifex Nemzetközi Kiállítást személyesen felkeresse, azért a Thaiföldi Kereskedelmi Minisztérium Nemzetközi  Kereskedelemfejlesztési Hivatala kezdeményezte, hogy az idén a kiállitás iránt érdeklődő külföldi cégek képviselői egy virtuális árubemutató keretében megtekinthessék a kiállítást és azon üzleti tárgyalásokat tudjanak folytatni..  
Az idei Thaifex -Anuga Asia 2020 The Hybrid Edition nemzetközi élelmiszer és ital bemutató hybrid változata lehetővé teszi a határok nélküli üzleti lehetőségek kiaknázását, amely révén világ valamennyi országából érdelődő importőrők egy virtuális árubemutató és ahhoz kapcsolódó online üzleti találkozók keretében hatékonyan bővithetik thaiföldi üzleti kapcsolataikat. 

A virtuális kiállításon bemutatott  áruk 360 fokban megtekinthetők, miközben látogatók kétoldalú üzleti tárgyalásokat is folytathatnak thaiföldi exportőrőkkel  a virtuális üzleti találkozó keretében,valamint a Chat,Callés VDO  szolgáltatások alkalmazásával akár a nap 24 órájában,.
 
THAIFEX-ANUGA ASIA 2020 The Hybrid Edition kiállításról bővebb angol nyelvű információ itt található:  https://thaifex-anuga.com/en
 
Amennyiben e világszerte elismert rangos nemzetközi élelmiszeripari kiállítás felkeltette megtisztelő érdeklődésüket, és látogatóként fel kívánják keresni, kérjük szíveskedjenek cégüket a következő weboldalon regisztrálni: 
 URL Link http: // thaifex—vts.com/vis. 
 
A sikeres regisztrációt  a kiállítás szervezői  (support@thaifex-vts.com) e-mail címről érkező felhasználói azonosító (username) és jelszó ( password) révén  igazolják
A felhasználói név és jelszó birtokában Önök már  azonnal  felkereshetik a  Thaifex Virtuális Kiállitás  www.thaifex-vts.com  weboldalát. 
 
Abban a reményben, hogy megtisztelő részvételüket a számos üzleti lehetőséget kínáló virtuális kiállitáson, illetve üzleti találkozón mielőbb sikeresen biztosithassák, szíves tájékoztatásukra mellékeljük a regisztrációs eljárás ismertetőjét.
 
Esetleges kérdéseik megválaszolásában képviseletünk akövetkező e-mail címen  készséggel áll szíves rendelkezésükre: thaitradebudapest@thaicomm.hu
 
Őszinte tisztelettel 


Thaiföldi Nagykövetség, Kereskedelmi Képviselete 
H-1025 Budapest Vend u. 26.
Tel: +361 212 2738
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]