Magyar-Román GVB Üzleti Fórum

MAGYAR-ROMÁN ÜZLETI FÓRUM


Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyar-Román Gazdasági Együttműködési Kormányközi Vegyes Bizottság soron következő ülése Budapesten, 2020. november 9-10. között kerül megrendezésre. Az esemény társelnökei Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Virgil-Daniel Popescu
gazdasági, energiaügyi és üzleti környezetért felelős miniszter.

A rendezvény keretében a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. B2B tárgyalásokkal egybekötött üzleti fórumot szervez, melynek célja a magyar és a román cégek közti együttműködések dinamizálása, a partnerkapcsolatok számának növelése.


Rendezvény időpontja
2020. november 9.
Rendezvény helyszíne
Budapest Marriott Hotel
1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.



Az üzleti fórum magyar, illetve román nyelven, a B2B tárgyalások pedig angolul zajlanak.

Részvételi szándékát kérjük, hogy az alábbi regisztrációs felület kitöltésén keresztül jelezze, legkésőbb 2020. október 30. (péntek) 15:00 óráig. Az esemény további részleteiről (helyszín, pontos időpont, program, román céglista) a regisztrációt követően tájékoztatjuk partnereinket. Amennyiben további kérdés merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a szervezőkkel a butta.katalin@hepa.hu e-mail címen, vagy a +36- 1/810-1600 telefonszámon.


A program- és a helyszínváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

Számítunk megtisztelő részvételére!



Üdvözlettel,
HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt.
CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]