Meghívó CCH Üzleti Klub 2019.04.04.

ChinaCham Hungary

Üzleti Klub

Április 04-én!

Üzleteljen kínai vállalkozásokkal!

Üzletkötés, üzletfejlesztés kezdőknek és haladóknak!

Tisztelt Tagjaink és Érdeklődők!

Ezen a rendezvényen találkozhatnak a Central European Trade and Logistic Cooperation Zone (CECZ ) üzletfejlesztési vezetőjével, és megismerhetik a múlt alkalommal elmaradt BONAVENTURA GOLD Kft. ( ásványvíz ) Kínába való expanziójának történetét.


Előadónk lesz GÁL ZSUZSANNA a CECZ Budapest Office üzletfejlesztési vezetője, aki nagy tapasztalattal és megbízható tudással vesz részt a vállalat üzleti folyamataiban. Beavatja Önöket a nemzetközi kiállításokon való sikeres üzletkötés lehetőségeibe.


Másik előadónk REGŐCZI LÁSZLÓ lesz a Bonaventura Kft. ügyvezető igazgatója és a Primusz ásványvíz Kínába történő „menetelését”osztja meg Önökkel.


Megtudhatják milyen úton jutott el ez a kiváló ásványvíz Zsámbékról Shanghaiba. Hallgassák meg a Shanghai Primusz Center sikertörténetét, amely egy nemzetközi kiállításon kezdődött.


Jöjjön el az Üzleti Klub rendezvényünkre, szerezzen új tapasztalatokat és új üzleti partnereket!



A rendezvényt a 1152 Budapest, Szentmihályi út 171. szám alatt tartjuk az Experience Center épületében az NVC Lighting második emeleti bemutatótermében 14.00.-tól!

Ingyenes parkolási lehetőség biztosított.



Részvétel a kamarai tagoknak ingyenes, a nem tagoknak a részvételi díj 3.000 Ft, amelyről számlát állítunk ki. Az összeget a ChinaCham Hungary bankszámlájára legkésőbb 2019. április 04. 12.00 óráig átutalhatják.

Bankszámlaszámunk: ChinaCham Hungary, 12100011-17635611

Kérjük, részvételi szándékát jelezze a levelezes@chinacham.hu e-mail címen névvel és cégnévvel ellátott üzenetben!

Üdvözlettel,
Kovácsics Éva, az Üzleti Klub vezetője
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]