Magyar Belorusz Üzleti Fórum-2019.04.24

A Kelet-Európa Üzleti Klub 2019. április 24 -én Budapesten nagyszabású magyar - belarusz üzleti fórumot rendez magyarországi, belarusz köztársaságbeli és más kelet-európai vállalkozások részére.

A Fórum szervezésében partnereink a Magyarországi Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ), a Belarusz Vállalkozók Szövetsége, a Belarusz Iparszövetség és a Belarusz Köztársaság magyarországi Nagykövetsége, a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége.

Fő Támogatónk a magyarországi Sberbank Zrt, Támogatónk az EXIMBANK Zrt, a Generali Biztosító Zrt. és az ISd Dunaferr zrt.

A Fórum helyszíne a Volvo Ivanics Budapest márkaszalon lesz.

A Fórum ebben az évben az első széleskörű üzletember találkozó a hasonló profilú rendezvények közül, amelyen az eddigi érdeklődés alapján száznál több cég-képviselő részvételével számolunk.

A rendezvény előzetes program-tervezetét mellékeljük.

Egyben mellékeljük az eddig regisztrált személyek/szervezetek listáját. Kérem a magyarországi vállalatok és intézmények képviselőit, hogy válasszák ki belorusz partnerüket, akikkel kapcsolatot szeretnének kialakítani.

Válasz levélben jelezzék a kapcsolat igényét.

(Ez a lista munka anyag amelyet később kiegészítünk és pontosítunk.)


Tisztelt Partnerek!

Kérem, a Fórumra regisztrálni szíveskedjenek a honlapunkon, megjelölve, az Önök szervezete részéről résztvevők nevét és a képviselt cégek neveit (listáját)

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]