Konferencia meghívó ­- A jövő gazdasága a digitális világban

Ezúttal tisztelettel meghívjuk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (a továbbiakban: MKIK) által szervezett innovációs konferenciára. Az MKIK rendezvényének elsődleges célja, hogy tájékoztassa a jelenlévő vállalkozásokat az innováció jelentőségéről, annak a gazdaságban betöltött szerepéről, illetve a lehetséges innovatív megoldásokról.


A rendezvény időpontja: 2019. május 14. 09:00 - 15:00 óra
A rendezvény helyszíne: Belügyminisztérium - Márványaula, 1051 Budapest, József Attila utca 2-4.


Tájékoztatom, hogy a rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A konferencia programterve, és a regisztrációs felület az alábbi linken érhető el:


https://jelentkezes.mkik.hu/node/12891


Felhívjuk figyelmét, hogy a helyszínen szigorú beléptető rendszer működik, ezért az akadálytalan beléptetést elősegítve kérném, az alábbi szempontokat maradéktalanul betartani szíveskedjen:

  • a beléptetés a József Attila utcai bejárat felől történik. Erre tekintettel kérjük kizárólag csak ezt a bejáratot szíveskedjenek igénybe venni.
  • a regisztráció 7:30 és 8:45 között lehetséges, ezt követően a rendezvényre belépni nem lehet.
  • belépés kizárólag fényképes igazolvány felmutatásával lehetséges (személyigazolvány, jogosítvány)

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a rendezvényen részvevők technikai átvizsgáláson esnek át, kérném ennek szíves tudomásul vételét. Tájékoztatom továbbá, hogy parkolóhelyet nem tudunk biztosítani.


Megjelenésére feltétlenül számítunk!



Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]