Kkv-hitelezés - 2019. Teljes hitelválasztékot mutatunk. Most érdemes felvenni!

Kkv-hitelezés – 2019

Érdemes hitelképessé válnunk!


Időpont: 2019. április 25. (csütörtök), 9.30–16.00

Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont


Teljes hitelválaszték kkv-knak! Mindenki talál magának valót!

Óriási a hitelkínálat, mégis nehéz kapni? Mi a gyakorlat? Elmondjuk!

Egekben a hitelezés, de könnyű pénzre senki ne számítson!


Miről szólunk?

Nincs nagyobb esélyünk kölcsönforrás szerzésére az óriási hitelkínálat mellett sem, ha nem vagyunk hitelképesek. Hitelképessé válni nem is olyan nehéz. Lehet, hogy csak nagyon kevés kell a státusz megszerzéséhez és megtartásához? Az biztos, ebben a nagy pénzdömpingben érdemes befektetni a hitelképesség, és ezáltal az olcsó hitelforrások megszerzésébe.

A legolcsóbb kamatozású, legvonzóbb hiteleket is csak azok a cégek kapják, akik a legszigorúbb követelményeknek – fedezet, garancia, üzleti terv, működőképesség, köztartozás-mentesség stb. – megfelelnek. Ám a bankok, pénzintézetek is keresik a megfinanszírozható projekteket, cégeket, s egyre többet találnak. Segítők serege áll a vállalatok rendelkezésére, hogy vonzóvá tegyék a „menyasszonyt”. Lehet, hogy csak egy kevés erőfeszítés kell ahhoz, hogy profi, átlátható cégünk legyen, tiszta jövőképpel, fejlesztési céllal, a tartalékok feltárásával, likviditásunk biztonságba helyezésével?

A személyes konzultációval egybekötött konferencián az összes hitellehetőséget megismertetjük, s sok titkot, receptet, gyakorlatot árulnak el előadóink arról, kinek és miért adják oda a növekedést, fejlődést garantáló hitelt.


Kiemelt témáink

Felkért előadók


Búza Éva vezérigazgató, Garantiqa Hitelgarancia Zrt., Farkas Mátyás vállalatfinanszírozási szakértő, Fetter István Kisvállalkozások Szegmens Menedzsment vezető, CIB Csoport, Haás László finanszírozási tanácsadás vezető, Ernst & Young, Képes Ildikó hitelkoordinációs igazgató, Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft., Kovács Viktor Zoltán Kkv-marketing igazgató, K&H Bank, Lehoczky Tibor stratégiai igazgató Goodwill Consulting Fejlesztési Tanácsadó Kft., Rátkai Tamás vezérigazgató, BÁV Faktor Zrt., Szabó István Attila vezérigazgató-helyettes, EXIM, Dr. Zéman Zoltán professzor, Szent István Egyetem, Pro/Lawyer Consulting, és még sokan mások.



Earlybird kedvezményes regisztráció!


A konferencia részletes programja és regisztráció