III.Felvidéki Vállalkozói Expo

2019. október 4-én,a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége szervezésében megrendezésre kerül a III.Felvidéki Vállalkozói Expo, Dunaszerdahelyen a MOL Arénában. A rendezvény lehetőséget biztosít a vállalkozók részére, hogy bemutassák terméküket/ szolgáltatásukat, új kapcsolatokra tegyenek szert a B2B panel keretén belül, valamint az Expon díjazzuk a kimagasló szolgáltatást/terméket kínáló vagy gyártó vállalkozókat. Végül, de nem legutolsó sorban idén, az Expo keretén belül jelentjük be, hogy a szövetség átalakul Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségévé.

A rendezvényen a több mint 500 tagunkból rendszeresen megjelenik kiállítóként 60, valamint 150-200 érdeklődő a nap folyamán.

A múlt évi Expóról készült egy összefoglaló kis videó is, az alábbi linken megtekinthető: https://www.facebook.com/watch/?v=993466057483772
Célunk, hogy minél több vállalkozó érkezzen az Expora határon túlról és az anyaországból egyaránt, ezzel is elősegítve a gazdasági kapcsolatok fejlődését és a KKV szegmens megerősítését.

A kiállítók jelentkezési határideje szeptember 10. Jelentkezés és regisztráció a http://vallalkozzokosan.sk/expo-2019-kiallitok/ weboldalon keresztül történik.
 
A kiállítói részvétel 50 € és regisztrációhoz kötött.
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]