Értékesítési trendek - 2019. Élményt adj el, ne portékát!

Értékesítési trendek – 2019

Élményt adj el, ne portékát!


Időpont: 2019. január 24. csütörtök 9.30–16.00

Helyszín: Budapest, Experience Center Konferenciaközpont. Szentmihályi út 171. 3. emelet



Érd el, hogy tőled vegyenek, ne te add el! Megmutatjuk, hogyan!

Az ügyfél gyorsan dönt. Két perced van, hogy hass rá!

Earlybird kedvezménnyel indulunk!


Miről szólunk?


2019-ben az élményokozás a nyerő értékesítési irány. Ha a vonzó termékhez egy magával ragadó sales-es, cégvezető is tartozik, az mindent visz. A sikeres értékesítő nem elad, hanem tőle vesznek. A személyes varázson túl jó, ha a teljes értékesítési csapat a vezetővel együtt a legfejlettebb informatikai, adatvezérelt rendszerekben jártas, a social media marketingjét virtuóz módon kezeli.

Egy biztos! Hagyományos kommunikációs módszerekre már nincs idő és nincs fogadókészség. Az értékesítési csatornák kombinációjával, láncolatban összekötésével, az adatok okos kezelésével, gyűjtésével, intelligenciával, élmény adásával viszont mienk a piac!

Előadóink sehol le nem írt, máshogy össze nem gyűjthető legfrissebb gyakorlatokat, sikert hozó praktikákat adnak át azonnali használatra.


Kinek szólunk?


Várjuk a kkv-döntéshozókat, az értékesítési vezetőket, sales-eseket, HR-eseket, az értékesítési csapatok trénereit, mentorait, a marketingvezetőket, webáruház-építőket, tanácsadókat, munkaerő-szakembereket.


Kiemelt témák


Felkért előadók


Darvas Krisztián vezérigazgató, Soulware, Dunder Krisztián társalapító, Growww Digital, Lévai Richárd marketingvezető, RG Stúdió, Stremeny Gábor üzletfejlesztési igazgató Develor, Szabó Csaba vezérigazgató Develor, Tonk Emil ügyvezető, Üzleti Akadémia, alelnök, MMSZ, Tóth Tamás ügyvezető partner, Personal Brand Institute, Vavrek Balázs értékesítési és marketingigazgató, Kreatív Kontroll, Vida-Gősi Bernadett ügyfélmenedzser, Opten Kft., … és még sokan mások.


Earlybird-kedvezménnyel indulunk!

Részletes Program és regisztráció