Védőháló Budapest 2018 kiállítás

 Időpont: 2018. április 19-22. (hétfő-csütörtök)
Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai út 95.)

Várjuk kiállítók jelentkezését négynapos rendezvényünkre, amelyen a szakmai és üzleti látogatók mellett kiemelten számítunk a nagyközönség érdeklődésére, részvételére is.

A 2018 április 19-től 22-ig megrendezésre kerülő 4 napos rendezvény célja, hogy új megközelítéssel gyűjtse össze egy időben és helyen a vállalkozások és a nagyközönség számára a munkahelyi és otthoni biztonságunk, egészségünk, valamint környezetünk megóvásának témáit, eszközeit, módszereit és szolgáltatásait, amelyek védőhálóként képesek óvni mindennapi életünket most és jövőben.
Napjainkban a közvetlen veszélyeken túl egyre több környezeti, társadalmi bizonytalansággal kell szembenéznie mind az egyénnek, mind a különböző szervezeteknek. Szervezőként – leendő kiállítóinkkal együtt – arra törekszünk, hogy ezekre a ’veszély’ faktorokra felhívjuk a figyelmet, illetve az ezek elleni védekezés, megelőzés módját, eszközeit mind szélesebb spektrumban bemutathassuk.

Mit kínálunk leendő kiállítóinknak?

  • Színvonalas megjelenés
  • Sokrétű kommunikációs lehetőség
  • Professzionális szervezés
  • Többezres – szakmai, üzleti, nagyközönség – látogatói kör
  • Rugalmas és partnerbarát szervezési megoldások

További részletek a kiállításról

Várjuk mindazon cégek, szervezetek, intézmények jelentkezést, akik rendezvényünk gondolatiságához kapcsolódva, a kiállítás tematikájához illeszkedő termékeiket, szolgáltatásaikat, tevékenységüket kívánják bemutatni nemcsak a szakmai és üzleti látogatóknak, hanem a nagyközönségnek is, hiszen a biztonság = nyugalom, s a nyugalom és kiegyensúlyozottság alapja mindennapjaink komfortérzetének, egészségünk megőrzésének.

 Kiállítói jelentkezési lap

Szakmai látogatóknak regisztráció esetén díjtalan belépést biztosítunk 2018. április 19-20-ig.
Akik csak a családi napokon vennének részt április 21-22-én, a Vasúttörténeti Park aktuális jegyárának megfizetésével a Park és a Védőháló Budapest 2018 rendezvényeinek egyidejű látogatására válnak jogosulttá.

Látogatói regisztráció



Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]