Szakmai Konferencia + WORKSHOP - 2018. június

PKI ALAPOK, AZ E-ALÁÍRÁS MŰSZAKI HÁTTERE ÉS ÉRTELMEZÉSE A JELENLEGI EU JOGSZABÁLYI KÖRNYEZETBEN(eIDAS)
Szakmai Konferencia + WORKSHOP

2018 / június / 11 és 14 / hétfő, csütörtök / 9-16-ig / Hotel Arena ****

A KONFERENCIA: A technológia és a jogi szabályozás is adott már az e-aláírás rohamléptékű elterjedéséhez és napi használatához, legyen szó akár lakossági vagy vállalati szereplőről. Képzésünkben bemutatjuk a Nyilvános Kulcsú Infrastruktúra (PKI) technológián alapuló elektronikus aláírás készítés elméleti és műszaki hátterét, kiegészítve olyan demó programokkal, mint pl. az e-személyi igazolvánnyal történő aláírási módok.

A WORKSHOP: A PKI technológia iránt érdeklődő fejlesztőknek, mérnököknek ajánljuk tovább a képzéshez kapcsolódó – de önmagában is hallgatható – speciális gyakorlati oktatásunkat (2018. június 14.), ahol limitált létszámú csoportban szakértőink irányításával megismerkedhetnek a mobil elektronikus aláírás és azonosítás webes környezetbe történő integrációjával.

ELŐADÓINK:
Szabóné Endrődi Csilla PKI szakértő, CISA, PMP, Réti Kornél PKI szakértő, 
Paulik Tamás PKI szakértő, Microsec Zrt.
Monori Gábor üzletfejlesztési vezető (Microsec Zrt.)

A Microsec szakértői az elmúlt évek alatt számos sikeres oktatást tartottak a PKI technológia terén, mely hiánypótló szerepet tölt be a hazai szakmai életben. Az elektronikus aláírás az egyéb bizalmi szolgáltatások elméleti és műszaki alapjait, működését, valamint gyakorlati felhasználási területeiket bemutató előadás egyben kiváló alkalmat biztosít arra, hogy az oktatás résztvevői a vállalatuk rendszerére vonatkoztatva felismerjék a PKI nyújtotta biztonsági és üzleti előnyöket, így engedve teret olyan sikeres megoldásoknak, mint például a mobil ID vagy e-kézbesítés.

A képzéseken való részvétel a CISA, CISM, CGEIT és CRISC minősítéssel rendelkezőknek 7,5 CPE pontot biztosít, illetve minden egyes hallgató oklevélben részesül.


JELENTKEZZENEK MOST 30% KEDVEZMÉNNYEL!

» RÉSZLETES PROGRAM, JELENTKEZÉS ITT »

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]