Social Media - 2018. Már megint drágult és nehezebb? A legújabb trendekről a legjobb előadókkal. Páratlanul hasznos tartalom! Piac & Profit konferencia

A romló elérések hatásos ellenszerei

Piac & Profit Konferencia

Időpont: 2018. szeptember 6. csütörtök, 9.00­–16.00

Helyszín: Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum (1148 Budapest, Örs vezér tere 24., Mozibejárat 2. emelet)

Eredményes hirdetési célzások a megváltozott Facebook-algoritmusra

Célcsoportunk vándorlásának követése és más hangon megszólítása

Earlybird kedvezményes regisztráció augusztus második feléig!

Miről szólunk?

A ti elérési adataitok is folyamatosan romlanak? Szeretnéd megtudni, hogyan használd másként a Social Media felületeit a megváltozott, romló paraméterek mellett, sokkal eredményesebben? Mert még mindig a legolcsóbb hirdetési és marketing felület a Social Media. B2C-ben magasan vezet a Facebook, pedig az utóbbi időben az adatbotrány és a GDPR miatt megtépázódott a tekintélye. B2B-ben például a LinkedIn is nagyon feljött. S mire lehet használni a többi médiafelületet? Mivel helyettesítsük a GDPR által bezárt elérési lehetőségeket?

Facebook, Instagram, YouTube, Messenger, Viber, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, blogolás. Hol legyünk jelen és hogyan?

Szeretnéd megismerni a Social Media legújabb, profitot hozó taktikáit és módszereit? Várunk ismét a Social Media nagy találkozóján, ahol azonnal alkalmazható legfrissebb nyerő módszereket, megoldásokat sajátíthatsz el a legjobb hazai Social Media szakértőktől.

Kinek hasznos?

Kis-, közép- és nagyvállalati döntéshozóknak, értékesítési és marketingvezetőknek, kommunikációs szakembereknek.

Kiemelt témáink:

Meghívott előadóink:

Bártfai Balázs (Netlight Consulting), Berkes-Bognár Nikolett (Socialight), Bonyhádi Gábor (Codecool), Boroznaki Gergő (DIMSZ, Crane), Farkas Zsolt (7 Digits), Kéri Gábor (Hinora Group), Klausz Melinda (kozossegi-media.com), Kocsis Márk (MTT Media), Kovács Viktor Zoltán (K&H), Kulcsár István Róbert (ShopRenter), Lévai Richárd (RG Stúdió), Mészáros Róbert (BrandBirds), Novák Ferenc (Neo Interactive), Szántó Péter (SpringTab), Tornai István (Areté), Vavrek Balázs (Kreatív Kontroll).


Earlybird kedvezményes regisztráció augusztus második feléig!

Részletes program és regisztráció