MUNKAHELYI ADATVÉDELEM 2018.

Időpont: 2018. április 5. (csütörtök)
Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131 Budapest, József Attila tér 4.)

Hogyan, milyen eszközökkel ellenőrizheti legális keretek között a munkáltató a munkavállaló munkavégzését? Miként lehet betekinteni a munkavállalók levelezésébe, számítógép használatába, az internetforgalom, a közösségi hálózatok használata miként felügyelhető, mik a kamerás és GPS megfigyelés lehetőségei? 
Mik az adatkezelési szabályok a felvételi eljárás és a munkaviszony fennállása alatt? Milyen jogai vannak a munkavállalóknak az adatkezelés során és milyen munkaviszonyból származó kötelességei?
Miként biztosítható a munkáltató jogos gazdasági érdekeinek, jó hírnevének és üzleti titkainak védelme? A munkajogban milyen korlátokkal érvényesül a szabad véleménynyilvánítási jog? Felhasználhatók-e a titkos felvételek a bíróságon, ha igen, miként?

Előadónk részletesen sorra veszi ezeket a kérdéseket és gyakorlati példákkal ismerteti a hatályos szabályozást bemutatva a hazai és nemzetközi bírói gyakorlatot. Az előadás kitér az EU új adatvédelmi rendeletére és az annak folytán prognosztizálható változásokra is.

Előadó:

Dr. Kulisity Mária – bírónő, Fővárosi Közigazgatási és Munkaügy Bíróság

Regisztráció során résztvevőinknek mappát, előadás anyagot (a rendezvény témájában a helyszínen az előadó által készített, az előadáson kivetített ppt) jegyzetet, tollat biztosítunk.

Részvételi díj:

Teljes ár: 24.900 Ft + Áfa /fő/ konferencia (bruttó 31.623 Ft)
Kedvezményes ár: 22.900 Ft + Áfa /fő/ konferencia (bruttó 29. 083 Ft, a 2018.03.29-ig történő jelentkezés és a konferencia időpontjáig történő befizetés esetén)
3 főnél több jelentkező esetén kérje cégükre szabott, egyedi ajánlatunkat!
 
Rendezvény részletei, jelentkezés