2015.11.12. - Civil Licit fenntarthatósági árverés

Civil Licit alapítványCivil Licit Alapítvány

8. Civil Licit fenntarthatósági árverés november 12-én az ANKERTben


Idén nyolcadik alkalommal szervezi meg fenntarthatósági árverését a Civil Licit Alapítvány. A rendhagyó aukción civil szervezetek által fejlesztett üzleti szolgáltatásokra licitálhatnak a fenntarthatóság mellett elkötelezett vállalatok.

A rendezvény szakmai partere a KÖVET Egyesület, a szakmai zsűri egyik tagja a KÖVET ügyvezető igazgatója, Bognár Károly volt.

REGISZTRÁCIÓ


Miért érdemes csatlakozni a Civil Licithez?

A Civil Licit fenntarthatósági árverés egy igazi aukció, ahol civil szervezetektől vásárolhat olyan szolgáltatásokat, amelyek az alábbi problémáira, kérdéseire adnak választ, segítséget:

  • munkatársi elköteleződés, lojalitás és motiváció növelése,
  • munkahelyi esélyegyenlőség,
  • befogadó munkahely,
  • munka-magánélet egyensúlya,
  • munkahelyi egészségvédelem,
  • környezeti felelősségvállalás,
  • vállalati önkéntesség,
  • együttműködés civil szervezetekkel.

Mindez érzékenyíti a kollégákat, növeli az egyéni felelősségvállalást és hatékonyságot, így hozzájárul a vállalat stratégiai céljainak eléréséhez.

 

Hogyan működik a Civil Licit?

A civil szervezetek által kifejlesztett, professzionális szolgáltatásokat minden évben szakmai zsűri választja ki pályázati úton. Az idei év újdonsága, hogy a 77 beérkezett pályázatból első körben 22 civil szervezetet választott ki a bizottság, akik átfogó képzésen vettek részt szeptember folyamán. A képzésen a projektmendzsment, vállalati kapcsolattartás, termékfejlesztés, kommunikáció, értékesítési módszerek témaköreit dolgozták fel a civil szervezetek, vállalati HR, marketing és fenntarthatósági szakértők vezetésével. A képzést követően 2,5 perces pitch keretében mutatták be a civil szervezetek fenntarthatósági szolgáltatásaikat, a megmérettetésen választotta ki a szakmai zsűri azt a 11 civil szolgáltatást, amelyek árverésre kerülnek a november 12-i aukción.

A liciten megvásárolt programokat a vállalat munkatársai a civil szervezetekkel együtt valósítják meg, melynek kereteit és időzítését közösen alakítják ki.

 
Mitől fenntarthatósági aukció a Civil Licit?

A civil partnerség és együttműködés alapvető fontosságú minden felelősen működő vállalat életében. A vállalati felelősségvállalás egyes területeit fejlesztő civil szolgáltatásokkal a cég CSR stratégiájának megvalósítását segítik a civil szervezetek. A társadalom, környezet és gazdaság fenntarthatóságát egyaránt szolgálja a Civil Licit aukció, amely túlmutat az adományozás és támogatás megszokott formáin. Az árverés szakmai partnerségek kialakításához és a közös értékteremtéshez nyújt segítséget azzal, hogy üzleti platformot és hidat teremt a nonprofit és a vállalati szektor között. A piacon értékesíthető szolgáltatások fejlesztésével a civil szervezetek pedig megteremtik fenntartható gazdálkodásuk alapját, a pályázati és adományból származó forrásokon túl, saját bevételt eredményező tevékenységgel biztosíthatják, hogy hosszú távon dolgozhassanak a jó ügyekért.

A 8. Civil Licit időpontja: 2015. november 12. csütörtök 11 óra

Az árverés helyszíne: ANKERT, Budapest, Paulay Ede utca 33.

Az aukciót vezeti: Winkler Nóra

Részvételi szándékát kérjük november 6-ig jelezze a REGISZTRÁCIÓS LAP kitöltésével.

További információ kérhető az info@civillicit.hu e-mail címen, vagy a +3630.555.2850-es telefonszámon.

A rendezvény szakmai támogatója
Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]