2015.09.29. - Találkozó önmagaddal

TALÁLKOZÓ ÖNMAGADDAL – TESTI-LELKI-SZELLEMI TÖRVÉNYSZERŰSÉGEK AZ EGYENSÚLY, EGÉSZSÉG, SIKER HÁTTERÉBEN

Találkozó önmagaddal – Testi-lelki-szellemi törvényszerűségek az egyensúly, egészség, siker hátterében
Darnói Tibor, holisztikus orvos előadásában

Konferencia időpont: 2015. szeptember 29. (kedd) 09:00-tól 13:00-ig

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 25. (péntek) 14:00-ig

Figyelem: a konferencia létszámkorlátos, a maximális létszám elérése esetén a jelentkezési határidő korábban lezárásra kerül!

Helyszíni regisztráció kezdete: 08:00-tól 09:00-ig

Részvételid díj és elérhető kedvezmények:

12.900,- Ft + ÁFA/fő

(amely tartalmazza az információs anyag és a kávészünetek költségét.
A rendezvényen nyújtott étel-ital ellátás után fizetendő közterheket a Szakmai Konferenciaszervező Kft. nem vállalja át)

Konferencia helyszín: Eötvös Közösségi és Kulturális Színtér, 1067 Budapest, Eötvös utca 10.

Konferencia témája: Találkozó önmagaddal – Testi-lelki-szellemi törvényszerűségek az egyensúly, egészség, siker hátterében

Jelentkezési lap letöltése: Jelentkezési lap

Program letöltése: Konferencia program

Konferencia program/részletes leírás:

Dr. Darnói Tibor 1993-ban szerezte meg általános orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Hat év idegsebészeti munkát követően a gyógyszeriparban dolgozott, majd letettem a Háziorvosi szakvizsgát. A komplementer medicina elkötelezettje. Életének elmúlt közel húsz évét meghatározta az a szellemi út, amely tanulmányokban és napi szintű lelki-szellemi gyakorlatokban, meditációkban bontakozott ki. Ennek, tanulmányainak és gyakorlati tapasztalatainak köszönhetően mély-holisztikus szemlélettel közelít a szakmai és a hétköznapi kérdések felé, amelyek ennél fogva számára különleges összefüggésekben tárulnak fel. Személyes és csoportos keretek között – nem kizárólagosan, de döntően – daganatos betegek számára tart konzultációkat.

Több, mint tizenöt évvel ezelőtt kezdett előadásokat tartani, elkötelezett híve annak, hogy előadásaival segítse az egészséges testi-lelki-szellemi egyensúly helyreállítását, hiszen maga is tudja, hogy felfokozott világunkban a munka, a magánélet, a család és a személyes élet területén csak így lehet helytállni. Az általa képviselt témák vonatkozásában kiemelt fontossággal bír az előadó hitelessége, amit életvitelének, megtapasztalásainak és elmélyült tanulmányainak köszönhet.

Kinek ajánljuk a rendezvényt:

Egyensúlyunk megtartása, egészségünk megőrzése illetve a gyógyulás egyik alapfeltétele a háttérben zajló testi-lelki-szellemi folyamatok megismerése. E nélkül csupán tudattalanul sodródunk az életünkben, kiszolgáltatva a bennünket érő hatásoknak. A harmónia megbomlása törvényszerű következményekhez vezet, ami aláássa egészségünket, terheli emberi kapcsolatainkat és beárnyékolja szakmai előmenetelünket.

Létezésünk és az elmeműködés törvényszerűségeinek megismerése olyan útra nyit kaput, amely elvezet Önmagunkhoz, hogy életünk kiteljesedhessen.

Az összefüggések megértése tudatosságot teremthet számunkra, így felelősséggel tehetünk önmagunkért és szeretteinkért. Megteremthetjük általa az egyensúlyt és visszaállíthatjuk a harmóniát.

Rendezvényünket ajánljuk mindenkinek, aki maga is tenni szeretne testi-lelki-szellemi egyensúlyáért!

Témakörök:

Testi, lelki, szellemi törvényszerűségek

    • holisztikus összefüggések megismerés
    • „ép testben ép lélek” világkép korrekciója
    • stressz és pszichoszomatika

Tudatossá válás útja

    • komplex életmód program
    • belső munka, belső építkezés
    • a csend
    • hit és megtapasztalás
    • Az elmeműködés törvényszerűségei
    • minden viszonylagos
    • az automatikus elmeműködés megtapasztalása – gyakorlat és kiértékelés
    • betegítő pozitív gondolatok
    • az elmeműködés alaptörvényei
    • Tudatosság és az elme csapdái
    • tudatszintek hatásai, következményei
    • beállítódás – az elme „csapdái” – gyakorlatok és kiértékelés
    • örvénymeditáció
    • A rendezvényen résztvevők lehetőséget kapnak arra is, hogy rövid betekintést kapjanak a biorezonancia elvén működő kezelésekbe.

Előadó: dr. Darnói Tibor, holisztikus orvos, idegsebész és háziorvos szakvizsgával

Felhívjuk a figyelmet, hogy a jelentkezés, fizetési kötelezettséget von maga után. Részvétel lemondására az egyes képzési napokat megelőző 3. munkanapig van lehetőség a jelentkezes@szakkonferencia.hu e-mail címen. Fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni. Kérjük, hogy a részvételi díjat elektronikus úton megküldött díjbekérő alapján, annak sorszámára való hivatkozással utalja, a díjbekérő kiegyenlítését követően postai úton küldünk számlát. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk.

 

Helyszín
Eötvös Közösségi és Kulturális Színtér

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]