2015.09.14. - EU-s pályázatírás 2014-20 – I. modul

Konferencia időpont: 2015. szeptember 14. (hétfő) 09:00-tól 16:00-ig

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 10. (csütörtök) 14:00-ig

Figyelem: a konferencia létszámkorlátos, a maximális létszám elérése esetén a jelentkezési határidő korábban lezárásra kerül!

Helyszíni regisztráció kezdete: 08:00-tól 09:00-ig

Részvételid díj és elérhető kedvezmények: 18.900,- Ft + ÁFA/fő (amely tartalmazza az információs anyag és a reggeli frissítő, valamint a szendvics ebéd költségét.)

A program I. moduljának résztvevői 10% kedvezmény / fő részvételi díjkedvezmény illeti meg a program második moduljára! A kedvezményes részvételi díj: 17.000,- Ft + ÁFA/fő.

Konferencia helyszín: Sajtóház – MÚOSZ Székház, 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/a.

Konferencia témája: EU-s pályázatírás 2014-20 – I. modul

Jelentkezési lap letöltése: Jelentkezési lap

Program letöltése: Konferencia program

Konferencia program/részletes leírás:

Az egy napos képzési program célja a hazai vállalkozások pályázatírási ismereteinek bővítése annak érdekében, hogy a 2014-2020-as időszak uniós vissza nem térítendő támogatási lehetőségeivel minél sikeresebben élhessenek. A képzés egy két részből álló program első része, amely a projektek előkészítésére és az aktuálisan megragadható lehetőségekrekoncentrál, praktikus ismereteket ad át.

A képzésen résztvevők az első, de meghatározó lépésekhez kapnak gyakorlati segítséget abban, hogy megtervezzék, megalapozzák projektjeiket, majd elkészítsék és benyújtsák pályázatukat.

Egy pályázati projekt megvalósítása speciális szemléletet és ezért felkészülést igényel. A program második modulja (a második nap várható időpontja: 2015. szeptember) a 2014-2020-as időszakban érvényes, a korábbi támogatási időszaktól több ponton eltérő támogatási döntéselőkészítés és pályázati projektmegvalósítás ismereteit foglalja össze a támogatás elnyerését követően ellátandó feladatokra koncentrálva. A két program együtt adja meg azt az átfogó ismeretanyagot, amelyre alapozható az uniós támogatások sikeres felhasználása.

A képzések ismeretanyagát gyakorlatok és interaktív elemek teszik könnyebben elsajátíthatóvá, élményszerűvé.

A képzést ajánljuk azoknak, akik még nem vettek részt uniós pályázaton, de szeretnének élni a lehetőséggel. Ajánljuk továbbá azoknak, akik már rendelkeznek pályázati tapasztalattal, de kíváncsiak a következő időszak lehetőségeire és praktikus tanácsokra. A képzést követően önállóan is összeállíthatja pályázatát, de ha mégis megbíz egy céget a pályázata elkészítésével, a képzés hozzásegíti ahhoz, hogy jobban érvényesíthesse megrendelői szempontjait, hatékonyabban tudjon együttműködni a pályázatírójával.

I. modul témakörök: Elérhető, várható pályázatok, a pályázat kiválasztása

  • Hol találom a pályázati információkat?
  • Milyen információkra célszerű koncentrálnom?
  • Mire pályázhatok most?
  • Honnan tudhatom, hogy mi várható?
  • Melyek a legnépszerűbb pályázatok?
  • Tudok-e pályázni, mik az esélyeim (gyors, otthoni előminősítési tanácsok)

A projekt megtervezése, a pályázat elkészítése

  • Mi a projekt és mit kell megtervezni rajta?
  • Miért fontosak az árajánlatok?
  • Mire kell figyelni a költségvetés összeállítása során?
  • Milyen szempontokat mérlegeljek a pénzügyi tervezés során?
  • Mit jelentenek a horizontális vállalások?
  • Hogyan tervezzem az indikátoraimat?
  • Mi kerüljön az üzleti tervbe?
  • Miben speciálisak a mezőgazdasági, vidékfejlesztési pályázatok?

Előadók: Bezerédy-Herald Balázs PRO REGIO, közgazdász tanácsadó, 11 év projektmenedzsment tapasztalattal
Virág Attila, PRO REGIO, okleveles geográfus tanácsadó, 5 év pályázatírási és projektmenedzsment tapasztalattal

Felhívjuk a figyelmet, hogy a jelentkezés, fizetési kötelezettséget von maga után. Részvétel lemondására az egyes képzési napokat megelőző 3. munkanapig van lehetőség a jelentkezes@szakkonferencia.hu e-mail címen. Fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni. Kérjük, hogy a részvételi díjat elektronikus úton megküldött díjbekérő alapján, annak sorszámára való hivatkozással utalja, a díjbekérő kiegyenlítését követően postai úton küldünk számlát. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk.

Szechenyi_Logo    vosz-logo-szines-feher-hatter-1 1.[1]